Onze online trajecten

Iedereen heeft wel eens vragen over voeding en gezondheid. Vaak ontstaat zo’n vraag door klachten. Dat kunnen buikklachten zijn, moeite met je stoelgang, maar ook bijvoorbeeld hoofdpijn of vermoeidheid.

Heb je tijdelijke klachten of duren ze al langer, in vrijwel alle gevallen kunnen
aanpassingen in je voeding en leefstijl een oplossing bieden.

Lees ook over mogelijke vergoeding van jouw online traject.

“De online trajecten van Avontuurlijk gezond leren je veel over de voeding en leefstijl die bij jou past. Door het direct praktisch toe te passen ontdek je jouw route naar een fit en klachtenvrij leven. Leerzaam en praktisch… Dat is Avontuurlijk gezond!”

Marieke Lebbink

RESULTAAT IN 4 EN 10 WEKEN

In 4 en 10 weken tijd is doorgaans veel resultaat te behalen. Onze online trajecten zijn opgebouwd uit een basistraject van 4 en mogelijk een aanvullend programma van 6 weken.

Online traject Gezonde voeding

ONTDEK WAT VOOR JOU GEZONDE VOEDING IS

Met dit traject leer je meer over de invloed van voeding en leefstijl, volwaardige voeding en de invloed van je lichaamsbouw. Ook zet je de belangrijkste stappen naar gezonde voeding en krijg je heel veel praktische  tips over kopen, koken en eten met tal van lekkere recepten.

Online trajecten Darmehbo

EET JOUW MAAG-, DARM- EN BUIKKLACHTEN WEG
Darmehbo biedt een uniek totaalplan dat is samengesteld op basis van meer dan 30 jaar ervaring en onderzoek. Afhankelijk van jouw klachten kun je kiezen uit de onderstaande trajecten:

  • Darmehbo bij verstopping
  • Darmehbo bij buikklachten
  • Darmehbo bij diarree
  • Darmehbo bij maagklachten

Online trajecten Energie-ehbo

FITTER EN BETER IN JE VEL DOOR ENERGIEHERSTEL
Oorzaken voor een tekort aan energie zijn te vinden in gebeurtenissen of situaties in jouw leven, lichamelijke oorzaken, leefstijl, voeding of een combinatie ervan. Ga aan de slag met de onderstaande trajecten:

  • Energie-ehbo bij lage weerstand
  • Energie-ehbo bij vermoeidheid

Online trajecten Gewichtehbo

KRIJG GRIP OP JE GEWICHT MET EEN TOTAALAANPAK
Veel factoren hebben effect op je gewicht. Een totaalaanpak geeft dan ook de meeste kans op een positief resultaat. Stap in gewichtehbo en ontdek de samenhang van bekende en minder bekende oorzaken. Kies jouw traject:

  • Gewichtehbo bij overgewicht
  • Gewichtehbo bij ondergewicht

Online trajecten met partners:

MEER VOOR JOUW GEZONDHEID
Naast de bovengenoemde online trajecten biedt Avontuurlijk gezond in samenwerking met andere professionals in gezondheid de volgende online trajecten en cursussen aan: