Opbouw van de online trajecten

EERSTE HULP

Als je klachten hebt, wil je maar één ding: er zo snel mogelijk van af! Onze trajecten zijn ontworpen om in korte tijd veel resultaat te boeken: Een echte ‘eerste hulp’ dus. 

We maken het je makkelijk met een voorbeeld van een dagmenu, recepten en heel veel tips. Niet alleen wat je eet is belangrijk, ook de opname er van. Daarom is er ook veel aandacht voor leefstijlaspecten zoals goed kauwen en de tijd nemen.

Op avontuur

Ieder mens is uniek! En jij bent gebaat bij voeding die bij jou past met een leefstijl waar jij je goed bij voelt. Om te vinden wat bij jou past is een groot avontuur. Door het volgen van een traject ga je op reis, om dingen zelf te ervaren, uit te proberen en te veranderen en zal je tot een voeding en leefstijl komen die het beste bij jou past. 

Online platform

Alle ingrediënten om jouw klachten weg te eten zijn aanwezig op ons platform: kennis, inzichten en 30 jaar praktijkervaring van Marieke Lebbink en andere professionals. De volgorde wat je het eerst moet doen is alvast voor je uitgedacht. Je kunt dus stap voor stap aan de gang op jouw tijd en je hoeft er de deur niet voor uit.   

Stap voor stap

“Wanneer jij je beter voelt ontstaat er ruimte om je van de achterliggende oorzaak bewust te worden en deze aan te pakken.

Denk aan onvolwaardige voeding, stress of andere oorzaken.

Avontuurlijk gezond wijst je de weg”

Marieke Lebbink

Het basistraject

1: Eerste hulp met voorbeeld dagmenu en recepten

2: Meer inzicht in voeding en leefstijl met recepten

3: Vervolg door meer inzicht met een variatielijst en terugblik op jouw oude eetgewoonten

4: Uitbreiding van je voeding

Het complete traject

Na de 4 modules uit het basistraject ga je bij een aantal trajecten verder met:

5: Checken van volwaardige voeding met de Voedingspiramide

6: Voeding en lichaamsbouw

7: Kopen, koken en eten

8: Deel 1: Op zoek naar de oorzaak met doe het-zelf-testjes met achtergrond informatie passend bij het traject

9: Deel 2: Op zoek naar de oorzaak met achtergrond informatie passend bij het traject

10: Als het goed is zijn je klachten over. Is je evenwichtsbalk nog smal, dan ontdek je waar je verdere hulp kunt vinden

Modulaire trajecten 

De online trajecten bestaan uit modules die je per week volgt.

  • Het basistraject kent 4 modules.
  • Het complete traject telt 10 modules.
  • Het basistraject is na afronding bij een aantal trajecten aan te vullen met 6 extra modules uit het complete traject.

In 4 en 10 weken tijd kun je al veel resultaten behalen. In het basistraject wordt ‘eerste hulp’ geboden en een goede basis gelegd voor een gezonde voeding en leefstijl.

Met de 6 aanvullende modules wordt bij een aantal trajecten een verdiepend vervolg gegeven, met meer uitleg en achtergrondinformatie over goede voeding en leefstijl. Alle trajecten zijn zo opgezet dat jouw vragen, mogelijke klachten en wat voor jou het beste past aan bod komen.

 

Inhoud 

Iedere week ontvang je diverse video’s (introductie op de week; theorie en praktische opdrachten). Ook krijg je iedere week een email met informatie en adviezen die zorgvuldig zijn samengesteld op basis van meer dan 30 jaar ervaring van Marieke Lebbink en andere experts.

Zo boek je resultaat:

  • Krijg meer inzicht in de achtergronden van voeding en leefstijl
  • Pas de kennis toe op je eigen voeding en leefstijl 
  • Doe testjes
  • Werk aan een persoonlijk verbeterplan 
  • Probeer de tips en recepten uit

Testen, boeken en voedingssupplementen

Start je een traject dan kun je gelijktijdig bijpassende voedingssupplementen gebruiken voor een extra duwtje in de rug en om het resultaat van je traject te ondersteunen. Per traject en thema worden vrijblijvend de best passende supplementen geadviseerd. Hierbij is gelet op de nieuwste inzichten qua werking en prijs-kwaliteit verhouding.

Andere experts

Het terrein van voeding en leefstijl is erg breed. Op een aantal gebieden zijn andere experts weer zeer deskundig. Deze experts zijn geraadpleegd en geïnterviewd om zo hun inzichten te kunnen tonen.

Ook nog 1 op 1 begeleiding?

Dat kan! Marieke Lebbink biedt hiervoor combinatie trajecten aan.

Dit traject bestaat uit een eerste consult op 1 van de spreekuurlocaties. Daarna volgt in overleg een specifiek Basis traject via dit platform. Het traject wordt afgesloten met een individueel eindgesprek op 1 van de spreekuurlocaties of online (video of telefonisch). Zie ook: https://www.mariekelebbink.nl/

Neem contact op om een combinatietraject in te plannen.